“We zijn blij dat we een verlenging en een uitbreiding van onze samenwerking zijn overeengekomen met onze sponsor
CRE8 B.V. ontwikkeling, vastgoed en advies (spreek je uit als create)” aldus Marco Verboom, commercielid.

Dit bedrijf richt zich als creatieve projectontwikkelaar vanuit Emmen op de (her)ontwikkeling, advisering en realisatie van woningen en commercieel vastgoed.

CRE8 B.V. ontwikkeling, vastgoed en advies ontwikkelt samen met eigenaren, zelf, of met partners. Omdat Cre8 b.v., ontwikkeling, advies & vastgoed de vastgoed processen van A t/m Z beheerst en werkt met korte lijnen, is Cre8 b.v., ontwikkeling, advies & vastgoed in staat snel te handelen en u te informeren, in elke fase van het bouw en ontwikkelproces proces.

Dit bedrijf kan voor u optreden als gedelegeerd ontwikkelaar. De ontwikkeling zien wij als een totaaloplossing van advies t/m realisatie, waarbij de belangen en de gebruikswensen van de eigenaar en/of eindgebruiker voorop staan. Want het gaat tenslotte om hun toekomstige woon, werk en leefomgeving. Zij zijn de stuwende kracht, financiële geweten en creatieve projectontwikkelaar bij ontwikkelingen waarbij de juiste partners per project kunnen betrekken.

Samen met deze partners (gemeenten, corporaties, andere ontwikkelaars, beleggers en de eindconsument) realiseren zij gebieden en projecten die ertoe doen. Kortom, een frisse blik op vastgoed!
Geplaats op: maandag februari 19, 2024

Gerelateerd nieuws

2 juni 2024

Mart Aalderink keert terug bij dames Misker E&O

Mart Aalderink keert terug naar Emmen en is het komende seizoen de nieuwe trainer/coach van de dames van Misker E&O. […]

30 april 2024

Journalist gezocht!

Een nieuwe presentatiegids over E&O? Wij kunnen wel hulp gebruiken! Hoe gaaf zou het zijn als onze vereniging verder onder […]

30 april 2024

Lijfsbehoud dames 1 in beeld

Onze dames winnen ook uit bij PSV Handbal. In Eindhoven werd het 23 – 30. Met nog 2 wedstrijden te […]