14.02.2023

De mannen van E&O hebben zaterdagavond weinig last gehad van de zure bekernederlaag tegen Houten. Al na één helft spelen waren de mannen van trainer/coach Harrie Weerman klaar met laagvlieger Dynamico: 33-18.

De derde van tiener Anes Devedcic betekende na 25 minuten het eerste gaatje van tien doelpunten (17-7) in het voordeel van de Emmenaren. Met Dynamico uit Oss nam E&O het op eigen vloer op tegen de nummer dertien van de competitie.

Koen Schoemaker

Donderdagavond glipte een kwartfinaleplaats in de beker uit de handen van de Emmenaren. Na zeventig minuten bleek Eredivisiekoploper Houten met 38-39 te sterk.
Tegen Dynamico had E&O geen last van zware benen. Bij 20-9 halverwege was het in Emmen al gedaan met de spanning. Vlak na de pauze tilde zesvoudig doelpuntenmaker Koen Schoemaker de score naar 24-10.

17-jarige doelman

Twintig minuten voor tijd liet trainer/coach van E&O Harrie Weerman doelman Jaron Atanasov in de hoofdmacht van de groen-witten debuteren. De 17-jarige doelman kwam in het slot tot een aantal knappe reddingen. Zo keerde hij een strafworp van Dynamico.

Terug naar overzicht