4.11.2022

Zowel heren 1 als dames 1 en 2 spelen dit weekend buiten de deur. De heren reizen morgen (zaterdag) af naar Eindhoven. In de lichtstad is PSV de tegenstander. De promovendus bezet plaats 12 op de ranglijst met 5 punten uit 7 wedstrijden. Oosting E&O/Hurry Up staat met 3 punten meer op plaats 7. De wedstrijd in Sporthal De Vijfkamp begint om 19.30 uur.

Dames 1
Voor dames 1 van Misker E&O staat zondag de belangrijke uitwedstrijd tegen Fortissimo op het programma. De wedstrijd in Cothen is de ontmoeting tussen de nummer 2 en 4 van de ranglijst. De achterstand van onze dames bedraagt 2 punten.  VOC 2 is op dit moment de nog zonder puntverlies zijnde koploper (14 uit 7). Omdat VOC 1 in de eredivisie speelt kan VOC2 niet promoveren. Er wordt zondag uiteraard niets beslist. Maar de dames van trainer/coach Henrik Bergholt kunnen wel een gevoelige tik uitdelen. De simpele redenatie is dat het omgekeerd uiteraard niet anders is. Het duel in Sporthal De Rijnsloot begint om 14.00 uur.

Dames 2
Dames 2 speelt zondag om 12.15 uur in Sporthal De Bloemhof in en tegen Aalsmeer. Ondanks het feit dat de thuisploeg nog op 0 punten staat is onderschatting wel het laatste wat de Emmense dames zich kunnen permitteren. De winst pakken is voor het team van trainer/coach Jordi Fiege een serieuze uitdaging.

Terug naar overzicht