12.07.2021

Ook het komende seizoen 2021-2022 staan Anouk Hölscher & Amber Foree weer onder de lat bij Misker E&O. Beide dames hebben aangegeven graag verder te willen in Emmen. Hierdoor kunnen zij nog een jaar werken onder de bezielende begeleiding van de Wit-Russische keeperstrainer en handbalgrootheid Anatoli Galouza.

“Ik ben heel erg blij met het besluit van Anouk & Amber”, zegt Hoofdtrainer Mart Aalderink. “Keepers moeten binnen mijn visie meer kunnen dan alleen ballen stoppen. Ze zijn actief betrokken bij het spel van mijn veldspelers en dit begint direct na het maken van een doelpunt, balverlies of het missen van een kans. Voor ik begon als Hoofdtrainer, heb ik mijn plan voor de keepers eerst met beide gedeeld. Ze waren direct enthousiast en werkten met volle overgave aan hun nieuwe taken. Beide keepers beschikken over verschillende sterke punten, waardoor ik in een wedstrijdsituatie snel kan schakelen. Dat schakelen tussen de keepers wordt trouwens meer gedaan door Anatoli. Als je als keeper in Nederland echt beter wil worden en alles eruit wil halen wat erin zit, dan ben je bij E&O helemaal op je plek. Ik denk dat Anatoli bij de beste keepertrainers van Nederland hoort. Veel mensen vergeten dat hij in het verleden onder andere de Champions League gewonnen heeft.”

Terug naar overzicht