15.03.2021

Demi Harms toegevoegd aan de Damesselectie!

Het 17-jarige talent stroomt komend seizoen door vanuit onze jeugd naar de Damesselectie. Demi heeft een groot deel van haar jeugdopleiding bij Hurry-Up doorlopen en koos er een jaar geleden voor zich verder te ontwikkelen bij E&O.

“Afgelopen seizoen heb ik besloten om bij E&O te gaan handballen”, zegt Demi. “Mijn doel is om een betere speelster te worden en uiteindelijk het hoogste te bereiken. Hierdoor sprak E&O mij erg aan. Het niveau is dan ook hoger dan ik gewend ben, maar dat vind ik juist erg uitdagend. Ik weet zeker dat ik de komende jaren nog veel ga leren bij E&O. De meiden & staf hebben mij goed opgevangen en de sfeer was direct goed, ik voel me lekker hier. Ik ga heel graag naar de trainingen om weer te leren, daarnaast vind ik het ook fijn om met speelsters te spelen die dezelfde doelen hebben als ik. Beter worden en voor je plek willen vechten. Ik hoop het aankomende seizoen weer vol aan de bak te kunnen en natuurlijk topprestaties neer te zetten met het team!”

Misker E&O Hoofdtrainer Mart Aalderink: “Ik ken Demi al vanaf dat ze als 6-jarige door de sporthal in Zwartemeer liep. Demi is een talentvolle opbouwspeelster die fysiek al erg sterk is. Handbal technisch zit er nog veel potentie in. Demi valt op door haar sterke 1 tegen 1, zowel in de dekking als in de aanval. Ze is op meerdere posities in de opbouwrij inzetbaar en met haar overzicht erg gevaarlijk.”

Demi, we verheugen ons op het aankomende seizoen, samen met jou!

Terug naar overzicht