21.09.2022

𝐙𝐀𝐓𝐄𝐑𝐃𝐀𝐆 𝟐𝟒 𝐒𝐄𝐏𝐓𝐄𝐌𝐁𝐄𝐑
𝟏𝟗.𝟎𝟎𝐮 𝐌𝐢𝐬𝐤𝐞𝐫 𝐄&𝐎 – 𝐌.𝐇.𝐕.’𝟖𝟏
𝟐𝟎.𝟒𝟓𝐮 𝐎𝐨𝐬𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐄&𝐎 𝐆𝐫𝐞𝐞𝐧𝐩𝐚𝐫𝐤 𝐇𝐚𝐧𝐝𝐛𝐚𝐥 𝐀𝐚𝐥𝐬𝐦𝐞𝐞𝐫 𝟐
𝐃𝐀𝐌𝐄𝐒
Ondanks een voorsprong van 4 punten bij rust is het de dames van Misker E&O niet gelukt de eerste uitwedstrijd van het seizoen in winst om te zetten. In Heemskerk bleef de ploeg van trainer/coach Henrik Bergholt tegen DSS aan de verkeerde kant van de score, 28 – 27 (11-15). Een onnodige nederlaag en dus een fikse tegenvaller.
Zaterdag krijgt de competitie een vervolg met een thuiswedstrijd tegen M.H.V.’81. Een club die bij de groen-witten geen lach op het gezicht brengt. Op 12 juni van dit jaar was de club, thuis in het Brabantse Mill, een te grote sta in de weg voor promotie naar de eredivisie. Er staat dus nog een rekening open. Aanvang: 19.00 uur.
𝐇𝐄𝐑𝐄𝐍
De start, met een thuisoverwinning tegen Volendam 2, was mooi. Het vervolg, uit bij Quintus, een stuk minder. De 40 – 25 eindstand zegt genoeg. De heren van Oosting E&O/Hurry Up kwamen er niet aan te pas. Zaterdag krijgt de ploeg van trainer/coach Harrie Weerman de kans om beter voor de dag te komen wanneer Aalsmeer 2 op bezoek komt in de Oosting Arena. Aanvang: 20.45 uur.
Terug naar overzicht