19.09.2021

Zaterdagavond ging voor de dames- en heren 1 het seizoen 2021-2022 van start. Beide teams kunnen terugkijken op een succesvolle opening van het seizoen. De dames van Misker E&O reisden af naar het Noord Hollandse Wognum voor een ontmoeting met Westfriesland SEW 2. De wedstrijd eindigde in een 24 – 28 overwinning voor het team van trainer/coach Mart Aalderink.

De heren kwamen in Rotterdam uit tegen promovendus Feyenoord. De ploeg van trainer/coach Henrik Bergholt kende een ‘lastige’ eerste helft (15 – 11), waarin alle fouten werd afgestraft. Gelukkig was het team bij machte om in de tweede helft de wedstrijd naar zich toe te trekken en de 2 punten naar Emmen mee terug te nemen, 22 – 26.

Komende zaterdag spelen de dames en heren thuis. Om 19.00 uur beginnen de dames aan hun wedstrijd tegen Quintus 2. De heren volgen om 20.45 uur tegen B.F.C.

Het is fijn dat er weer publiek bij mag zijn. Voor het bezoeken van een thuiswedstrijd van Dames en Heren 1 werken wij met het 3G toegangssysteem. Dit betekent dat je aan één van de voorwaarden van het 3G-systeem moet voldoen om de wedstrijd te kunnen zien. Het 3G-systeem houdt in dat je gevaccineerd, getest of genezen moet zijn. Download de Corona App van de Rijksoverheid om deze bewijzen te uploaden.

 

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht