27.03.2021

Annelies Smeets en Henrik Bergholt hebben ook het komende seizoen de technische leiding over de herenselecties van Oosting E&O. Het bestuur van de club is uitermate tevreden over de inzet van beide trainers. In een seizoen zonder serieus zaalhandbal doen beiden, ondanks alle COVID-beperkingen, er alles aan om (buiten)trainingen mogelijk te maken en zo de selectie actief en bij elkaar te houden. Het liefst zien we de spelers en trainers terug in onze Oosting Arena. Niet buiten op een voetbalveld maar onderdak op een houten vloer met hars op de handen. IJs en weder dienende gaan we er vanuit in september de ‘normale’ zaalcompetitie weer van start gaat. Iets waar iedereen enorm naar uitziet.

Annelies Smeets, maakte in de zomer van 2020 de overstap van tweede divisionist HVC naar E&O. De oud speelster van E&O begon haar handbal carrière bij Stevo in Geesteren. Vervolgens kwam ze als speelster via Olympia Hengelo en E & O bij DOS in Emmer-Compascuum terecht. Ook kwam ze in Zweden een seizoen uit voor Boden Handboll.

Henrik Bergholt heeft in het verleden furore gemaakt bij het Skjern Handball in zijn geboorteland Denemarken. Voor die club speelde hij ruim 350 wedstrijden op het hoogste niveau. Bergholt belande in het Noorden van ons land toen zijn vriendin hier een baan accepteerde.

Terug naar overzicht