van der Zanden en Mooi verlengen bij Misker E&O

By on maart 21, 2017

De kogel is door de kerk. Het interims trainersduo Frank van der Zanden en Vincent Mooi blijft de komende 3 jaar leidinggeven aan de eerste damesselectie van Misker E&O. De clubmannen in hart en nieren namen halverwege het seizoen het roer over van Mike van Rooden.

Degradatiestrijd
De dames zijn op dit moment in een zware strijd verwikkeld voor lijfsbehoud in de eredivisie. In het Twentse Borne is zondag Borhave de tegenstander in het duel van de waarheid. Bij winst is E&O nagenoeg zeker van een langer verblijf in de eredivisie

Stabiliteit en herkenbaarheid
Met deze verlenging voor 3 jaar bij de dames en de terugkomst van Joop Fiege (ook voor 3 jaar) bij de heren ligt er een stabiele basis bij de selecties. Dat de invulling in handen is van echte E&Oers met een lange historie bij de club geeft enorm veel voldoening.