Diepe buiging voor onze Compost kanjers

By on maart 27, 2017

De commerciële commissie van E&O heeft de afgelopen drie weken de handen flink uit de mouwen gestoken. Reden, de Compost actie. Ruim 2200 zakken dienden er gevuld, verpakt en bezorgd te worden. Een monsterklus. De commercie werd hierbij ondersteund door een afvaardiging van de heren selecties die ondanks een druk programma van 3 wedstrijden binnen 8 dagen toch aan de bak gingen op het terrein van het Akkerbouwbedrijf van Ger Evenhuis in Kibbelden.

Voor veel mensen is dit herkenbaar. De spierpijn bij het opstaan na een dagje werken in de tuin of een avondje tegels sjouwen. Beeld u zich in wanneer je 3 weken lang, avond na avond zware zakken staat te vullen. Dan heb je hart voor de club en ben je een voorbeeld voor anderen. Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers! In wat voor functie dan ook. Een diepe buiging en driewerf hulde voor iedereen die hieraan heeft meegewerkt!!

Een speciaal woord van dank gaat uit naar Ger Evenhuis. Fantastisch hoe jij de club hebt geholpen!