๐•๐จ๐จ๐ซ๐ณ๐ข๐ญ๐ญ๐ž๐ซ

We zoeken een bij de vereniging betrokken bestuurder, die samen met de andere bestuursleden, vrijwilligers en leden vorm geeft aan de ambities en toekomst van onze vereniging. Als voorzitter coรถrdineer je de bestuurstaken, behartig je de belangen van de vereniging en treed je waar nodig naar buiten toe. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, je kunt je inleven in de diverse leden van de vereniging, bent in staat tot verbinden van mensen en bent besluitvaardig. Je zit
maandelijks de bestuursvergaderingen en รฉรฉn per jaar de ALV voor. Daarnaast is het wenselijk dat je geregeld je gezicht laat zien bij de thuiswedstrijden.

 

๐€๐ฅ๐ ๐ž๐ฆ๐ž๐ž๐ง ๐›๐ž๐ฌ๐ญ๐ฎ๐ฎ๐ซ๐ฌ๐ฅ๐ข๐

Je bent maandelijks aanwezig bij de bestuursvergaderingen en ondersteuntop de plekken waar het nodig is en wat bij je past. De precieze invulling is bespreekbaar.

 

Geรฏnteresseerd of meer weten?

Spreekt een van de bovenstaande functies jou aan of wil je in een andere functie vrijwilligerswerk voor de vereniging doen? Neem dan contact op met Wilma van Boven via info@eenohandbal.nl of telefonisch 06-13639989.