E&O Fanplan 2015-2016

By on augustus 28, 2015

E&O Fanplan 2015-2016

Een nieuw handbalseizoen staat voor de deur. Zowel de dames als de herenselectie zitten vol in de voorbereiding en kijken uit naar de start van de competitie. Die begint voor de heren van Oosting Metaal Recycling E&O op zaterdag 5 september om 20.00 uur met een thuiswedstrijd tegen Hercules uit Den Haag. De dames spelen die dag het lastige uitduel in Amsterdam Noord tegen VOC.

We beschikken over 2 jonge maar talentvolle teams met spelers en speelsters die veel in zichzelf willen investeren. Veel trainen en gezond leven is de basis. Naast de sport is studie minstens zo belangrijk. Sporten en studeren, het is een lastige combinatie. Als club proberen wij onze sporters zo goed mogelijk te begeleiden, zowel binnen als buiten het veld. Dit doen wij door diverse middelen beschikbaar te stellen. Gediplomeerde handbal- en krachttrainers, voldoende trainingsuren, medische begeleiding, eten op de club, woonruimte en studiebegeleiding zijn een kleine greep hieruit.

Niet alleen de eerste selecties hebben prioriteit. Ook de jeugd neemt een belangrijke plaats in binnen de vereniging. Daar besteden we veel aandacht aan. Tot slot is er natuurlijk de club zelf. E&O is meer dan sport alleen. Sport bindt ons maar juist de sociale band maakt E&O de club die het nu is. In voor- en tegenspoed.

Een band met de club. Dat is de reden waarom het E&O Fanplan in het leven is geroepen. Begonnen als redmiddel om het hoofd boven water te houden maar inmiddels uitgegroeid tot een steunpilaar voor de vereniging. Daarom gaan we ook dit jaar door. Voor € 100, – bent u E&O Fan. Als dank voor de steun ontvangt u een seizoenkaart die toegang geeft tot het bezoeken van de thuiswedstrijden van dames- en heren 1 (bekerwedstrijden uitgezonderd).

Doet u (weer) mee? Opgeven kan via info@eenohandbal.nl

Dank voor uw steun!

Fanplan